Сервіс DxOMark протестував новий смартфон Huawei P40 Pro і відразу ж звів його на п'єдестал короля мобільної фотографії. Експерти запевняють, що цей смартфон отримав топові камери, і це стосується як основної , так і фронтальним.

Камери HUAWEI P30 Pro, скріншот з YouTube
Камери HUAWEI P30 Pro, скріншот з YouTube

Основна камера новинки встановила новий рекорд рейтингу, набравши 128 балів.

Що стосується фотографічних можливостей камери Huawei P40 Pro, то вона набрала 140 балів, і це також новий рекорд. Експерти повідомили, що за всіма параметрами в рейтингу смартфон займає лідируючі позиції, а якість фото винесло смартфони на новий рівень.

Камера смартфона Huawei P40 Pro набрала 105 балів в тесті запису відео, і це черговий кращий результат. Експерти відзначили, що компанія відмінно попрацювала над автофокусом, який дозволяє робити неймовірні фото і відео.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.