Веб-ресурс Netmarketshare, що відслідковує рівень поширення в світі операційних систем і браузерів, опублікував статистику за березень 2020 року. На величезний подив, браузер Microsoft Edge вийшов на друге місце по популярності в світі, поступаючись лише недавнього лідера Google Chrome. Втім, цьому є логічне пояснення.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Джерело зазначає, що браузер Microsoft Edge, який для багатьох є наступником Internet Explorer, продовжує набирати популярність і більше не може вважатися “браузером для завантаження інших браузерів”. Microsoft регулярно оновлює роботу браузера, так що він поступово наздоганяє своїх конкурентів. Правда, дивлячись на роботу ОС Windows 10, про надійність браузера від тих же розробників говорити поки рано.

За підсумками березня веб-браузер компанії Google займав 68,50 % ринку. Вийшов на друге місце Microsoft Edge використовується на 7,59 % пристроїв. Займав раніше друге місце Mozilla Firefox опустився на третю сходинку з часткою ринку 7,19 %, а Internet Explorer продовжує залишатися на четвертій позиції з часткою 5,87 %. Звичайно ж, мова не йде про Safari, який мало хто користується навіть серед фанатів продукції Apple.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.