Як відомо, автомобіль Нива завжди славився позашляховими якостями. Цей позашляховик здатний вибиратися з таких місць, в яких можуть застрягти навіть дорогі повнопривідні автомобілі від іменитих брендів. АвтоВАЗ також залишив свій слід на цій машині, в результаті чого Нива отримала цілий ряд недоробок. Благо в наш час немає ніяких кордонів для тюнінгу, що зіграло на руку старому позашляховику.

Автомобіль, Автоцентр

Переобладнання Ниви за останнім словом техніки перетворює безглуздий радянський автомобіль на справжню бойову машину. Її витривалість перевірив власник одного з таких автомобілів в Греції.

Наголошується, що творець цього унікального авто не слабо заморочился над його дизайном, перетворивши класичну Ниву 1990 року в пікап. Потім над кузовом проробили величезну роботу з відновлення та фарбування. Встановили диференціали Torsen. Стандартний 1,7-літровий двигун замінили на мотор Fiat 132 Argenta об'ємом 2,0-літра. До того де, автомобіль отримав гідропідсилювач керма, завищену на 5 сантиметрів підвіску, лебідку, шумоізоляцію і теплоізоляцію всього кузов.

Автомобіль, Автоцентр

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Автомобіль, Автоцентр

Автомобіль, Автоцентр

Автомобіль, Автоцентр

Вишенькою на торті став салон від Mercedes-Benz SLK. Власник цієї "ластівки" зазначає, що пробіг двигуна на сьогоднішній день складає всього 500 кілометрів, так що ця машина буде служити новому господареві ще багато років. Більш того, ціна за цю машину просто космічна – 29, 9 тисяч євро. За ці ж гроші можна придбати добре підготовлений Suzuki Jimny або навіть два середніх Renault Duster.

Автомобіль, Автоцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що саморобний мінівен "Лосеня" поповнив колекцію відомого технічного музею "Машини часу" в Дніпрі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кличко заявив, що в Києві можливо встановлять повну заборону на пересування на приватних автомобілях.

Також "Знай.ua" писав, що студент з Львівщини втратив сім'ю в страшній аварії.