Apple найближчим часом повинна презентувати новий доступний смартфон, який, за чутками, отримає назву від свого попередника - доступного смартфона Apple, що отримав назву iPhone SE. Раніше інсайдери повідомляли, що новинку покажуть вже 15 квітня, так що чекати залишилося недовго. Тепер жу у інсайдерів з'явилися офіційні зображення смартфона, розглянути його вийде ще до презентації.

iPhone 6, gizchina

Так, iPhone SE отримав шасі iPhone 6/6S/7/8, але не настільки, як того всі очікували, оскільки дизайн все ж був змінений. Судячи з фото, рамки навколо дисплея стали тонше, при тому що сама діагональ дисплея залишилася незмінною. Кнопка Home з вбудованим сканером відбитків пальців на місці, ззаду смартфон теж схожий на попередників, проте логотип розмістили трохи нижче.

iPhone 6, gizchina

Зазначимо, що головні зміни будуть всередині смартфона. В першу чергу, новинка отримає збільшений акумулятор, а також наворочений чіп Apple A13 Bionic. Пам'яті також буде рекордно багато для цього форм-фактора — до 256 ГБ. Очікуваний цінник — від 399$ за мінімальну версію. Подивимося, коли він з'явиться на прилавках.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Call of Duty: Modern Warfare роздають абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Правда, тільки мультиплеер, і тільки обмежений час. Втім, для геймерів це шанс зрозуміти, чи варто купувати гру, або ж відмовитися. Такий собі тест-драйв популярної гри, яка є лідером на ринку ігор в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа виробник захисних чохлів для iPhone назвав головний недолік майбутнього смартфона iPhone 9. Серед іншого він зазначив порівняно невеликий екран, а корпус буде мало чим відрізнятися від iPhone 6, так що величезного екрану очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені розгадали загадку комети з “червоним хвостом”. Виявляється, над Японією з'явилося рідкісне північне сяйво червоного кольору, що здивувало не тільки жителів Японії, але і самих вчених.