Створили сайт, який імітує звуки офісу для тих, кому складно працювати вдома на карантині. Він називається My Noise.

На платформі пропонують користувачам самостійно генерувати гучність звуків роботи в приміщенні з колегами.

Так, можна змінити і контролювати гучність голосів людей, звук кондиціонера, принтера, годин або клавіатури. Також на фоні можна почути, як хтось катається офісом на стільці чи хтось відкриває шафка.

"В той час, як деяким людям складно працювати в гучних умовах, іншим навпаки. Вони звикли працювати в навколишньому шумі і тиха робота на дому може виявитися чимось надскладним", - сказано на сайті.

Раніше повідомлялося, що карантин, який ввели багато держав світу за пандемії коронавіруса covid-19, серйозно вдарила по світовій економіці і на ринку праці. Тепер деяким робочим змушений зробити паузу " в кар'єрі. Один з українських сайтів з пошуку роботи повідомляє, що наприкінці березня 2020 року пошук роботи збільшився на 23%. Багато готові прийняти будь-яку пропозицію, від будь-якого роботодавця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак є й альтернатива — якщо є можливість, роботодавці пропонують віддалену роботу. У даний момент на порталі robota.ua пропонується більше 1000 вакансій по всій Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, штрафи за порушення карантину страшніше коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, де українцям знайти роботу під час карантину.

Також Знай. ua писав, що колишня Потапа Горова видала, як перевести працівників на "удаленку" без шкоди бізнесу.