Antutu раніше опублікувала 10 найпотужніших флагманів, які в минулому місяці пройшли тестування в даному бенчмарке. Зараз Antutu випустили новий топ — кращі середньобюджетні смартфони березня. Всі 10 найпотужніших смартфонів використовують лише 5 чіпсетів, найбільша кількість смартфонів у цьому списку працюють побудовані на Kirin 810. Втім, виробників чіпсетів на данній момент не так вже й багато, так що вібирать особливо не доводиться.

Список смартфоно, ANTUTU

Перше місце зайняв субфлагман Oppo Reno 3 5G, що працює на среднебюджетном чіпсеті MediaTek Dimensity 1000L. Між першим і другим місцем, яке займають відповідно Reno 3 5G, що працює на МТК Dimensity 1000L, і Vivo X30 5G, що працює на платформі Exynos 980, є різниця в 80000 очок, що досить відчутно показує, наскільки вдалим вийшов MTK Dimensity 1000L. Reno 3 5G вийшов у грудні 2019-го і очолює топ від початку 2020-го, і все із-за чіпсету MTK Dimensity 1000L. Схоже, чипсуті Mediatek користуються величезною популярністю серед смартфонів середньої цінової категорії.

Третє місце займає Redmi K30 5G, який працює на Snapdragon 765G. Наступний смартфон Oppo — Reno 3 Pro 5G, який займає четверту позицію. Що дивно - ці смартфони мають підтримку мережі 5G, чого не скаже про інших смартфонах зі списку.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.