Компанія Google выпустика крутий дудл, який присвячується працівникам комунальних служб в усьому світі. Дудл вже опубліковано на сайті Google.

Так, тепер на класичному значку пошуковика зображений комунальник, біля якого знаходиться сміттєвий бак. Google в знак подяки посилає працівникам сердечка.

"Оскільки COVID-19 продовжує впливати на суспільство по всьому світу, люди об'єднуються, щоб допомагати один одному більше, ніж коли-небудь. Ми запускаємо серію Doodle, щоб вшанувати багатьох з них на передовій. Сьогодні ми хотіли б сказати: Дякуємо усім працівникам комунальних служб", – заявили в компанії.

Дудл від Google, скріншот
Дудл від Google, скріншот

Дудл від Google, скріншот
Дудл від Google, скріншот

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанія Google безкоштовно пропонує два місяці покращеної підписки на свій хмарний ігровий сервіс Stadia. Акція доступна новим користувачам, так і тим, хто вже купував підписку.

Як повідомляв портал Знай.иа, безшовні оновлення – одна з найбільш корисних функцій Android. Користувачам не потрібно чекати повідомлення про доступність апдейта – тепер процес завантаження проходить у фоновому режимі.

Також портал Знай.иа писав, що Google оголосила про відновлення роботи над випуском оновлень для Chrome і Chrome OS.