У США, Австралії та Фінляндії почалася доставка туалетного паперу і продуктів дрона. Про це пишет The Verge з посиланням на представників корпорації Alphabet, в яку входить Google, яка почала займатися доставкою через свою дочірню компанію Wing. Схоже, саме так і буде виглядати майбутнє. Дрони здатні самі доставляти товари для користувачів, причому робиться це досить оперативно, не використовуються людські ресурси.

Google, фото Pxhere
Google, фото Pxhere

За останні два тижні дрони Wing скоїли не менш 1 тис. доставок в США, Австралії та Фінляндії. Для використання цієї функції необхідно просто поставити спеціальний додаток Wing.

Дрони можуть розганятися до швидкості в 104 км/год, а для доставки вантажу до покупця їм необхідна площа розміром з килимок для пікніка — дрони не будуть сідати на землю, а просто опустять на мотузці всі куплені продукти. Правда, дрони мають обмеження за максимально переносимого ваги, так що це питання буде ще оброблятися.

Коронавірус, фото: МВС України
Коронавірус, фото: МВС України

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даними Wing, найбільшою популярністю у покупців користуються туалетний папір, ліки і зубна паста. Крім того, люди почали часто купувати італійську пасту і дитяче харчування. При цьому використання дронів набагато безпечніше, як для кур'єрів, так і для покупців, під час пандемії коронавирусной інфекції. У теорії, це дозволить знизити кількість заражених в цих країнах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.