НАСА розповів про проект створення радіотелескопа LCRT в кратер на зворотному боці Місяця. Схоже, компанії вже мало телескопів на Землі.

телескоп NASA на місяці

Опис проекту LCRT — ультра-довгохвильового радіотелескопа, який буде розташований в одному з кратерів на протилежній стороні Місяця, опубліковано в переліку грантів, що виділяються для реалізації інноваційних космічних проектів. Подібна апаратура та розміщення дозволить більш детально вивчити космос, а також обновить інформацію про Чумацькому Шляху.

телескоп NASA на місяці

LCRT зможе спостерігати за ранньої Всесвіту в діапазоні хвиль від 10 до 50 метрів в смузі частот від 6 до 30 мегагерц, який досі не досліджувався людьми. Можливо, таким чином нам вдасться зловити сигнал від прибульців, якщо вони є, звичайно ж. Також стало відомо, що всі роботи на місяці з телескопом будуть робити роботи, відправити ж людини буде негуманно, а також занадто дорого.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.