Nintendo порадила користувачам не використовувати спирт для протирання консолі для її дезинфекції в період поширення коронавіруса. Про це представники компанії написали в твіттері. Втім, цілком очевидно, що спиртом бризкати на сам девайс не варто. В іншому випадку, його можна пошкодити, або ж зовсім вивести з ладу.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

У повідомленні наголошується, що засоби з вмістом спирту можуть пошкодити фарбу, корпус консолі або джойконы. Nintendo також уточнила, що дезінфікуючі серветки без вмісту спирту теж використовувати небажано, так як деякі їх компоненти теж можуть зіпсувати зовнішній вигляд Switch. Втім, це повідомлення не полегшило життя власникам даної портативної консолі.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Представники японської компанії не запропонували альтернативних варіантів, які допоможуть позбутися від вірусів і бактерій на поверхні консолі. Вони лише порадили використовувати суху м'яку тканину, якщо потрібно видалити бруд з поверхні. Як позбутися від бактерій на поверхні геймпада - невідомо. Швидше за все, не варто виносити її за межі будинку, щоб уникнути попадання вірусів на гаджет.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.