Як відомо, проект компанії Apple зі створення фірмової бездротової зарядки AirPower був згорнутий через технічну неспроможність. Блок перегрівався в разі підзарядки декількох гаджетів одночасно і мав інші недоліки. Однак місяць тому стало відомо, що проект AirPower не покинули остаточно і продовжує розвиватися.

Схоже, компанія хоче довести цей гаджет до розуму. Килимок точно буде користуватися величезною популярністю, так як він зможе заряджати відразу декілька гаджетів, включаючи годинники, навушники, смартфони і планшет. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували, що килимок покажуть публіці в 2019 році разом з iPhone 11, але цього не сталося.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вчора користувач Twitter Джон Проссер (Jon Prosser) повідомив, що інженери Apple з команди Sharing and Proximity отримали для роботи нові прототипи бездротових зарядок компанії під назвою C68. Також інсайдер зазначив, що в килимок впровадили п=один з передових чіпів A11, який раніше використовувався в iPhone і iPad.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.