Ні для кого не секрет, що в Windows успішні версії чергуються з повністю провальними. Приміром, XP була дуже популярною і вдалою, як і Windows 7, а ось Windows 8 і 10 все ж розчарували користувачів.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Не секрет, що нова ОС повинна була з'явиться на публіці вже в 2020 році, але через пандемію анонс перенесли на наступний рік. Інсайдери вже встигли розповісти про нові функції:

  • Розширені функціональні можливості
  • Найкраща система захисту
  • Підвищена швидкість роботи завдяки зміні алгоритмів використання оперативної пам'яті, процесора і жорсткого диска.
  • Новий дизайн.
  • Уніфікований інтерфейс стандартних додатків.
  • "Безшовні оновлення": вони будуть скочуватися у фоновому режимі без необхідності перезавантажувати комп'ютер.
  • Можливість швидкого відновлення, у тому числі з хмарного сховища OneDrive.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

На щастя, розробники обіцяють повну сумісність з програмами з минулих версій ОС.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.