Брутальний британський позашляховик Land Rover Defender вже давно набув статусу культового в своєму сегменті. Однак американський тюнер E. C. D. Automotive Design, що спеціалізується на доопрацюванні різних версій “Дефендер”, вирішив зробити модель багатонаціональної. Звичайно, зовні про зміни не скажеш, але під капотом майже не залишилося нічого рідного, і ось чому.

Land Rover, autocentre

Він узяв за основу Defender 110 і встановив його моторний відсік 6,2-літровий LS3 V8 від Corvette, який видає 565 л. с. потужності. Також тюнери інтегрували пневматичну підвіску власної розробки і 18-дюймові колісні диски, взуті в шини BF Goodrich All-Terrain. Крім крутий начинки в плані продуктивності, автомобіль сам по собі виглядає брутально, і цей вид зберігся.

Land Rover, autocentre

У салоні доопрацьованого Defender Rowdy встановили спортивні сидіння Recaro і рульове колесо Evander. Позашляховик готовий до перегонів, а також до поїздки за оффроуду, адже в ньому більше від позашляховика, ніж в інших авто тієї ж моделі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.