Більше десяти років тому з'явився кросовер BMW X6 - сміливий, навіть зухвалий, SUV у вигляді п'ятидверного купе.

Таку гучну подію спричинило за собою появу суперників — Mercedes GLE Coupe і (значно пізніше) Audi Q8. Та й сама БМВ вирішила продовжити експеримент - так на світло з'явилися BMW X4 і Х2. Втім, компанія не хоче зупинятися на досягнутому, і тепер нам відомо, що на ринку з'явиться черговий монстр від баварців - BMW X8.

BMW X8, BMW blog

Правда, автомобіль ми побачимо не раніше 2021 року, і то не факт, що він до цього часу з'явиться на ринку. Ентузіасти показали рендер майбутнього монстра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.