До Польщі на національному шосе №71 сталося ДТП за участю Suzuki Swift. Водій хетчбека відправився в некерований політ після зіткнення з клумбою в центрі кільця. Дивно, але розв'язка виявилася досить оптимістичною. Зрозуміло, подібні краш-тести точно не проводилися при виробництві авто, але транспортний засіб не перетворилася на купу металу.

Niebezpieczny wypadek

Policjanci wyjaśniają okoliczności zdarzenia, do którego doszło w niedzielę po godz. 18:00 w miejscowości Rąbień. 41-letni kierujący wjechał na nasyp ronda i wzbił się autem "lądując" na terenie posesji, gdzie uderzył w zabudowania przykościelne. - Zakleszczonego z pojazdu pomogli wyciągnąć strażacy. Został przetransportowany do szpitala. Od mężczyzny była wyczuwalna woń alkoholu - informuje Policja Województwa Łódzkiego. - Samochód osobowy marki Suzuki Swift na rondzie wyleciał w powietrze, ściął sosnę, przeleciał nad pomnikiem Papieża i zatrzymał się na budynku gospodarczym należącym do Parafii Zwiastowania Pańskiego w Rąbieniu. Przytomnego kierowcę trzeba było wycinać z samochodu - informuje Ochotnicza Straż Pożarna Rąbień. Bądźcie ostrożni! #TVA #Wypadek

Geplaatst door Telewizja Aleksandrów Łódzki op Zondag 12 april 2020

Максимальна висота, на яку зміг злетіти автомобіль – сім метрів. Приземлився ж Swift на паркан місцевої церкви. Враховуючи висоту польоту не дивно, що машина не підлягає відновленню. Більш того, рятувальникам довелося вирізати водія з салону авто, але все закінчилося цілком собі оптимістично. Водій залишився в живих, але був доставлений в лікарню з серйозними травмами. Як виявилося, водій був п'яний, і це помітили поліцейські на місці ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Зна.йа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.