Фахівці майстерні Iron Custom Motors представили унікальний Quanta R.

Українська майстерня Iron Custom Motors побудувала гібрид квадроцикла і автомобіля - Quanta R. Унікальний гіперкар розганяється до 100 км /год всього за три секунди, пише Motor.

Розробники відзначають, що за технічними характеристиками їхнє дітище ближче до автомобіля.

В якості силової установки виступає опозитний двигун Subaru, поєднаний з повнопривідною трансмісією. Така зв’язка дозволяє Quanta R прискорюватися до "сотні" менш, ніж за 3 секунди.

Шасі Quanta R виготовлено зі сталевих труб, а під капотом агрегат на 2,5 літра. Мотор має систему вприскування метанолу і п’ять рівнів потужності від 350 до 600 кінських сил.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Від Subaru мото-кару також дісталася асиметрична система повного приводу, спортивна трансмісія і підвіска з можливістю регулювання розвалу/сходження на обох осях, а за якісне гальмування відповідають компоненти від Brembo.

Зовнішні елементи, фари, ліхтарі і дзеркала адаптовані від різних моделей мотоциклів.

Місця водія і пасажира підігріваються. На квадроцикл встановили аудіосистему Alpine Marine з шістьма динаміками, яка створює в салоні приємну атмосферу.

Quanta R важить 750 кілограмів. Максимальна швидкість - 200 кілометрів на годину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий Land Rover напхали деталями від суперкарів

Як повідомляв портал Знай.ua, японці показали суперкар з дерева

Також Знай.ua писав, два суперкара Ferrari Enzo та LaFerrari порівняли на прямій