Японська преміальна компанія Lexus готує заміну старіючому флагманського позашляховика LX, який затримався на ринку вже більше двадцяти років. Нова модель буде більш розкішної, а також трохи виросте в розмірах. Втім, цінник теж буде відповідним.

Lexus LF-1 Limitless

За даними інсайдерів, новинка, яка поки що має тільки заводський індекс LQ, багато в чому повторює концепт Lexus LF-1 Limitless, представлений в 2018 році на автосалоні в Детройті. Автомобіль володіє величезною кількістю нововведень.

В русі “заряджену” версію позашляховика буде приводити двигун V8 з віддачею більше 600 л. с. На жаль, електричної версії не анонсували, так що шанувальникам доведеться почекати кілька років, щоб тенденція добралася і до цього авто.

Lexus LF-1 Limitless

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На ринок новинка вийде не раніше 2022 року, а це значить, що вона дебютує тільки в наступному році. За новинку просять від 80 до 100 тисяч доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.