Не секрет, що концерн BMW випустив величезну кількість цікавих автомобілів, і деякі з них користуються популярністю і по сей день. Однак, не обійшлося в історії корпорації і без незвичайних моделей, які важко зараз уявити на дорогах загального користування.

Серед них сильно виділяється BMW Isetta 600, який вас точно здивує. Проте, саме він у 60-их роках допоміг компанії вберегти від банкрутства. У ній все дивує, починаючи від одномісного салону, і закінчуючи задньомоторне компонування. До того ж, передня частина авто відкривається як двері, що точно не зустрінеш у звичайному авто наших часів. До речі, вага авто всього лише 370 кг, а максимальна швидкість досягала рекордних 97 км/ч.

BMW Isetta, wikipedia

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.