З запуском iPhone SE 2020 компанія Apple почала більш активно залучати користувачів Android-смартфонів до себе. Компанія оновила спеціальний портал на своєму офіційному сайті, присвячений простоті переходу з будь-якого Android-пристрої на iPhone. Втім, це не дивно, адже компанія 15 квітня представила новий бюджетник, які точно завоює величезну частку ринку смартфонів.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

На сайті Apple перерахувала головні плюси iPhone. У компанії відзначили, що перенесення даних з Android-смартфона iPhone виконується максимально просто завдяки додатку Move to iOS. Також яблучна компанія додала, що їх смартфони працюють максимально швидко, а якість картинки теж на висоті.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Також Apple виділила зручність магазину додатків App Store, вбудований месенджер iMessage, швидку службу підтримки по всьому світу і навіть можливість “перетворитися” в свиню або інша тварина з допомогою Animoji на iPhone з функцією визначення особи Face ID. Втім, останній функцією мало хто користується, адже вона, за великим рахунком, просто марна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.