Ми вже розповідали про те, як за допомогою невеликого тюнінгу перетворити звичайний автомобіль у суперкар. Проте один з власників Volvo 240, який живе на Близькому Сході, пішов ще далі. Він перетворив старий шведський седан в щось, що дуже нагадує Rolls-Royce Phantom. Втім, якщо дуже далеко стояти від автомобіля, можна помітити схожість з люксовим Rolls-Royce. Крім зовнішнього вигляду, в автомобілях точно не нічого спільного.

Rolls-Royce Skyline, autocentre

Для того, щоб зробити цей кастом, власник встановив попереду масивну чорну решітку радіатора. Також оригінальні фари замінили прямокутними, які дуже схожі на “фантомні”. Доповнює зміни передній бампер з тонкими ходовими вогнями. Втім, власнику цього виявилося мало, так що автомобіль зовні нашпигований зміненими деталями з усіх боків.

Ззаду власник також замінив бампер і фари. Але задні ліхтарі з якоїсь причини вирішили зняти з Nissan Skyline R32. Диски і дверні ручки теж пішли під заміну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.