З моменту виходу Resident Evil 3 Remake перевершили вражаючий кордон продажу лише після п'яти днів. Тому можна з упевненістю говорити, що в майбутньому з'явиться ще більше ремейків Resident Evil.

Незважаючи на весь успіх франшизи, є ще одна варіація виживанія в Resident Evil 3. Про Dino Crisis не було чутно з 2003 року, коли був випущений Dino Crisis 3. Однак фанати явно прагнуть продовження і ще більше жахів, пов'язаних з динозаврами.

Мод Dino Evil 3 перетворює зомбі Resident Evil 3 на динозаврів. Поки є тільки один тип динозаврів, який виглядає як мініатюрний тираннозавр з великою головою, але це не погано для версії 0.1.

Аналогічний мод був створений для Resident Evil 2 Remake, в який додані костюми і скіни, пов'язані з серіалом, в тому числі рудоволосий герой Регіна. Не було ніяких динозаврів, так що цей мод Resident Evil 3 усуває цей недостаток.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зміна анімації зомбі у відповідності з їх новою формою юрського періоду призводить до непередбаченого побічного ефекту, в результаті якого T-Rex іноді застряє в кімнатах. Немезіда також відсутня при використанні цього мода, тому він ще не ідеальний у ранньому доступі. Хіба що, якщо тільки сама Capcom повернеться до самої серії. Ну хто не хоче рімейк Dino Crisis?

Нагадаємо, Steam назвала кращі ігри 2019 року: Sekiro: Shadows Die Twice серед фаворитів.

Також Знай повідомляв, що групі хакерів CPY вдалося зламати захист Denuvo 5.6 в постапокаліптичному шутері Metro Exodus. Реліз гри відбувся 15 лютого, а розрекламована система DRM-захисту змогла протриматися всього п'ять днів.