Ми вчора 20 квітня повідомляли про те, що Epic Games організувало в Fortnite Battle Royale черговий масштабний івент - концерт репера Тревіса Скотта.

Щоб побувати на виступі репера онлайн, гравці повинні будуть увійти в гру і перебувати в певній локації.

21 квітня Epic Games крім іншого, додали внутрішньоігрові предмети в стилі Тревіса Скота - до скіна репера можна ще отримати палаючий мікрофон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях користувачі провели аналогії між образом з Fortnite і справжнім концертом Тревіса Скота.

Варто сказати, що виглядає досить натурально.

Нагадаємо, популярний онлайн-шутер CS:GO не перестає дивувати і продовжує бити рекорди. В цей раз CS:GO поставив рекорд по онлайну в умовах масових карантинів. Як показують дані порталу SteamDB, ввечері п'ятниці 17 квітня в онлайн-шутері CS:GO одночасно перебувало понад 1,3 млн осіб. Це стало новим історичним рекордом відвідуваності гри.

Також Знай повідомляв, що в популярний шутер Fortnite додали нових персонажів. Цього разу радіють фанати коміксів Marvel – у грі з'явилася команда X-Force. Раніше творці Fortnite вже додали в гру Дэдпула, який викликав справжній захват фанатів.

Нині ж у внутрішньоігровому магазині геймери можуть придбати унікальні образи Кейбла, Доміно і Псайлок. Розробники похвалилися, що герої складуть компанію Дэдпулу, який раніше з'явився в Fortnite.