У зв'язку з масштабним поширенням СOVID-19 особливо сильно постраждала туристична галузь. Щоправда, навіть у найскладнішій ситуації завжди можна знайти вихід. Наприклад, придбати автомобіль для подорожей, причому подорожувати цілком безпечно.

Unicat GmbH, autocentre

Відомий німецький виробник кемперів – Unicat GmbH представляє новинку сезону 2020 – модель MD56c, побудовану на шасі вантажівки MAN TGS 26.540 (6×6). Правда, коштує таке диво 1 мільйон 389 тисяч євро. Втім, всередині є все, щоб зробити подорож ідеальним. До того ж, це повноцінний будинок на колесах, так що можна відмовитися від постійного місця проживання.

Почнемо з житлового модуля – спеціальної надбудови, яка має довжину 5600 мм Сам кузов виготовлений з самонесучих склопластикових багатошарових панелей. Підлога являє собою комбінацію композитного матеріалу та інтегрованої сталевої рами, прикріпленою до шасі MAN. Загальна довжина транспортного засобу становить 8 160 мм.

Unicat GmbH, autocentre

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Потрапити в цю мобільну квартиру можна як з кабіни вантажівки, а також через двері праворуч по борту, для чого є висувна драбина. Праворуч від входу розташована гостьова кімната з двома диванами для шести осіб. Є великий стіл, який легко трансформується в ліжко розміром 140х200 див.

Більш того, для розвідки місцевості, а також в якості активного відпочинку пропонується скористатися мотовсюдиходом класу ATV, в даному випадку відомої марки Can-Am, який моторхоум возить з собою, на підйомній платформі в кормі. Ктстаи, він теж входить у комплект. Залишається тільки сподіватися, що його не вкрадуть уночі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.