Пандемія коронавіруса призвела до дефіциту Nintendo Switch а також стало причиною роздування цін посередниками на сайтах аукціонів. Тому один з гравців вирішив замість цього створити свій власний Switch.

Як повідомляє Input користувач Reddit Sarbaaz пояснив свій гнів ціною в $ 450-600, яку деякі продавці просили за беушну ігрову приставку, і замість цього мав намір створити комутатор з використаних деталей. Збірка була успішною, і вона коштувала всього $199. Правда, знадобилося багато терпіння для створення робочої консолі.

Nintendo Switch своїми руками \\ фото imgur.com
Nintendo Switch своїми руками \\ фото imgur.com

У рецензії на Imgur, доповненої безліччю зображень складання, Sarbaaz дає повний опис використовуваних деталей. Всі запчастини були відносно дешеві, і в більшості випадків вони коштували менше 10 доларів, за одним винятком. Робоча заміна материнської плати Nintendo Switch OEM коштує 95 доларів, що становить більшу частину вартості. Що стосується фактичного часу складання, Sarbaaz пояснює: «Ключ до такого проекту - це надзвичайне терпіння. Знадобилося близько місяця, а потім деякі ще час, щоб робити ставки на запчастини, знаходити недорогих продавців і чекати наземних перевезень з Китаю. У підсумку це обійшлося мені в пристойну кількість часу".

Цікаво відзначити, що коли Sarbaaz придбав необхідні запчастини в січні, загальні витрати склали 199 доларів, але якщо подивитися ще раз, ті ж самі запчастини будуть коштувати від 300 до 400 доларів. Або набагато більше людей будують свої власні консолі Switch з використаних деталей, або через пандемію запасних частин стало набагато менше. Швидше за все, друге.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Sarbaaz фактично поставив запчастини і побудував цей Switch для одного друга, пояснивши на Reddit: «Я знаю, що багато людей говорили, що час - це гроші, а кілька сотень - не так багато. Але правда в тому, що мій друг, для якого це було зроблено через вірус і не впевнений, коли їх заощадження закінчаться. Здається, це розкіш - мати ігрову консоль в цій фінансовій скруті. Правда, маючи обліковий запис Netflix, вже володієш хорошим засобом захисту психічного здоров'я, коли довго сидиш вдома."