Не секрет, що Microsoft офіційно представить громадськості свою ігрову приставку наступного покоління в полегшеному вигляді, загальна сумарна продуктивність якої виявиться на рівні 4 терафлопс, а виявиться вона призначена для запуску ігор у роздільній здатності Full HD і Quad HD, тобто в більш низькому. Втім, це великий плюс як для компанії, так і для геймерів. деякі з телевізорів/моніторів не здатні показувати картинку в дозволі 4K, а от платити за недоступну функцію хочеться далеко не кожному.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Головна особливість бюджетного Xbox Series X полягає в зменшених розмірах і зниженою вартістю, тому що його купівля обійдеться в $ 250, що зробить цю приставку неймовірно привабливою для тих, у кого не дуже багато фінансових ресурсів.

Для порівняння, звичайний Xbox Series X забезпечує продуктивність на рівні 12 терафлопс, тоді як модель Sony PlayStation 5 гарантує таку на рівні 10,3 терафлопса. Втім, бюджетна версія отримає набагато менше продуктивність, але цього достатньо, щоб показувати максимально чітку картинку. Правда, про ціну поки говорити рано, як і дату виходу. Можливо, її покажуть на початку 2021 року.

Microsoft, Comss
Microsoft, Comss

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.