Користувачі Sony PlayStation 4 масово скаржаться на проблеми з запуском консолей після оновлення прошивки до версії 7.50. Схоже, Microsoft вміє ламати роботу не тільки Windows 10, але і консолей в усьому світі.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Оновлення PlayStation 4 під номером 7.50 вийшло 16 квітня. Відповідно до приміток до випуску, воно вносить деякі незначні поліпшення в продуктивності PS4.

Видання VG 24/7 зазначає, що після оновлення прошивки PS4 перестає завантажуватися. Деякі власники консолей також повідомляють про циклічне перезавантаження, в той час як інші бачать тільки чорний екран при включенні PS4. Іншими словами, на час помилок і помилок консоль повністю неробоча, що точно не добре позначиться на репутації лінійки консолей Microsoft в цілому.

Представники Sony поки не прокоментували ситуацію. Єдиним тимчасовим рішенням є завантаження консолі в безпечному режимі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.