Facebook працює над темним режимом для своїх власних додатків з літа 2019 року, і це торкнулося як Instagram, так і WhatsApp.

Facebook, gizchina

Впровадження для темного режиму ще не почалося з додатком Facebook, але завдяки деяким нових витоків, ми може побачити, як сервіс буде виглядати в iOS.

Темний режим на Facebook не такий темний, як на Instagram, він скоріше темно-сірий. Звичайно, може багато чого змінитися до впровадження.

Варто відзначити, що нещодавно Facebook оновив інтерфейс для соціальної мережі для комп'ютерів і нещодавно був доступний для всіх користувачів. На додаток до повністю нового інтерфейсу тепер можна активувати темний режим. Майже через рік після появи темного режиму в мобільному додатку Messenger, Facebook нарешті впровадила нову версію свого інтерфейсу робочого столу з темним режимом для всіх користувачів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Facebook, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.