Періодично Маск активно спілкується зі своїми передплатниками у Twitter і відповідає на їхні численні запитання. Тепер же Маск здивував публіку своїм останнім заявам. Він запевняє, що “Tesla Cybertruck зможе триматися якийсь час на плаву”. Нагадаємо, що подібного в інших автомобілях немає, і виробники настійно не рекомендують випробовувати свої авто в найближчих озерах.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Кілька років тому глава Tesla вже говорив про подібні можливості своїх електрокарів. Коментуючи відео, в якому Model S проїхала через затоплений водою тунель, він написав, що безпечно рухатися по воді элекроседан може завдяки тому, що встановлені в днищі батареї герметичні. А роль гребних механізмів під час запливу виконують колеса. Втім, для плавання він не підходить, але ось у пікапа є всі шанси стати в якійсь мірі имфибией.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Зазначимо, що кузов нового Cybertruck з міцної сталі. Подібну застосовують у космічних ракетах. Маск запевняє, що такого матеріалу не страшні навіть постріли з вогнепальної зброї. Правда, перевірити ми це зможе після початку виробництва авто, а його вихід запланований аж на 2021 рік.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.