Apple займається розробкою власних процесорів для комп'ютерів сімейства Mac на заміну чіпів від Intel. Схоже, компанія хоче стати більш незалежною. Нагадаємо, що раніше Apple почала виробляти чіпсети для своїх смартфонів і планшетів. Тепер же компанія хоче теж саме зробити і з модельним рядом ноутбуків.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Компанія Apple займається розробкою трьох власних процесорів для комп'ютерів Mac на базі чіпа A14, який з'явиться в майбутніх моделях iPhone. Перші комп'ютери на власному чіпі Apple випустить вже в 2021 році. Щоправда, досі невідомо, в яку сторону зміниться ціна, якщо взагалі зміниться.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм очереднім оновлення. Сам оновлення іло віпущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темній режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися віхода офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.