Палеонтологи виявили фрагменти кульшових кісток і черепа жаби у відкладеннях, яким близько 40 млн років. Вчені знайшли їх на острові Сеймур — північній частині Антарктичного півострова. Це величезне відкриття для науковців, так як воно показує, як за мільйони років змінювався клімат на нашій планеті.

Археологи, фото: youtube
Археологи, фото: youtube

раніше Вчені виявили сліди гігантських земноводних, які існували в Антарктиді в тріасовий період — понад 200 млн років тому. До речі, не викликає сумнівів, що мільйони років тому на Антарктичному півострові було тепло, адже сімейство цих жаб могли жити тільки теплих і вологих умовах.

Археологи, фото: YouTube
Археологи, фото: YouTube

Можливо, інші види тварин існували в той час на території Антарктиди. Прада, їх останки ще треба пошукати, а в екстремальних умовах клімату це не так просто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм очереднім оновлення. Сам оновлення іло віпущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темній режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися віхода офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.