На базі класичного спорткара від Porsche німецькі компанії H & R Burkhard Industries створили справжній позашляховик. В якості вихідної машини для експерименту була обрана модель 964. Цей автомобіль випустили з заводу ще у 1986 році. Сам автомобіль точно приверне увагу оточуючих завдяки свого незвичайного виду.

Незважаючи на отриманий в результаті автомобіль, в голові виникають асоціації з Porsche 953. Судячи зі змін, збільшився дорожній просвіт, а також додали ковші, так що авто здатне підкоряти піщані перешкоди.

Також в очі кидаються розширені колісні арки, сталеві бампери, лебідка і спортивна випускна система. До речі, салон теж не залишився без змін - в салоні з'явився справжній каркас для безпеки, як у справжніх спорткарів.

Porsche 911, скріншоти

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.