Сьогодні вночі в Fortnite відбулося музичний захід, як ви могли помітити. Просто невелике шоу для нової музики Скотта Вокера, Astronomical, яким насолоджуються кілька шанувальників. Тільки уявіть - 12,3 мільйона з них.

Це найбільша кількість одночасних гравців, яку бачила Королівська битва, і приблизно на 2 мільйони більше, ніж результат музиканта EDM Marshmello's, отриманий у минулому році. У той час він рекламувався як історичне видовище, хоча внутрішньоігрові концерти були відомі і раніше, але, безумовно, в Fortnite вони отримали нове життя. Під час виступу Тревіса Скотта.

Багато гравців відповідають, що досить цинічно і скептично поставилися до анонсу подання - багато дійсно втомилися від Fortnite і до цієї тижні ніколи не чули про Трэвиса Скотта. По суті, концерт став великою рекламою нової пісні музиканта. Але після відвідин цього масштабного заходу гравці з захопленням констатували - чорт забирай, це було неймовірно!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це було великим проривом у порівнянні з шоу Marshmello's, тому що воно не намагалося імітувати справжній концерт. Звичайно, у події EDM було багато цікавого, але в кінцевому підсумку це був чувак в масці, що стоїть на сцені, робить те, що він робить в звичайному шоу, з випадковими перервами, коли він вимагав, щоб гравці показали йому свою улюблену емоцію.

Виконання Скотта, з іншого боку, було схоже на концерт, який ніколи не бачили у грі. Це було грандіозне космічне видовище: Скотт перетворився у гігантського телепортуючогося аватара, перетворюючого карту навколо себе.

Це перетворило Fortnite таким чином, яким не було шоу Marshmello's. Це гра, в якій роботи б'ються з монстрами, розриви в просторі і безліч інших яскравих подій, так що це дійсно стало крутим проривом. І це Fortnite це зробив. Він пропонував щось, чого ви ніколи не бачили в реальній живій події, і в результаті користувачі відзначили, що будуть з нетерпінням чекати наступних подій.

До речі, не турбуйтеся, якщо пропустили концерт - попереду ще більше шоу.