Гравці, які підозрюються в шахрайстві в Call of Duty: Warzone, тепер будуть змушені грати з такими ж підозрюваними, як і вони.

Новина була розкрита розробником Call of Duty: Modern Warfare Infinity Ward в Твіттері, який надав фанатам оновлену інформацію про свої плани щодо виправлення напливу шахраїв в режимі бойової гри Warzone.

Починаючи з цього тижня, система читерства буде перевіряти і зіставляти підозрюваних шахраїв з такими ж як вони в лобі. І там вже нехай переможе самий хитрий або моторний.

Додаткові заходи для підтримки цієї зміни в системі організації матчів включають в себе повідомлення гравців про те, що звіт про шахрайство призводить до бану.

Поряд з набором спеціальних оновлень системи безпеки, Infinity Ward зазначає у своїй заяві, що на шляху до Warzone все ще є кілька нових античит-функцій. А саме, функції Report-A-Player входять до режиму Killcam і Spectate, що означає, що гравці можуть ловити хакерів прямо у грі з підвищеною ефективністю.

Це слід за звітом, поданим на минулого тижня, в якому йдеться, що гравці Warzone на консолях просили розробників скасувати крос-платформену гру, так як кооператив на ПК наповнили чітери.

Infinity Ward заявило, що випускає оновлення для Call of Duty: Warzone і Call of Duty: Modern Warfare, в якому розглядаються проблеми, пов'язані з шахраями.

У минулому місяці розробник оголосив, що більше 50 000 читерів були забанені у безкоштовній грі Battle Royale, і планує додати додаткові заходи для вирішення цієї проблеми в подальшому.