Федеральна комісія із зв'язку США виділила діапазон частот 6 ГГц "для неліцензійного використання", тобто для сигналів Wi-Fi. Це дозволить використовувати 6 ГГц для різного роду точок доступу Wi-Fi, як зараз використовують діапазони 2,4 ГГц і 5 ГГц. У теорії, це дозволить збільшити дальність і швидкість передачі даних по бездротових мережах, таки як інтернет.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

загалом, це повинно привести до більш швидким і надійних з'єднань з пристроями наступного покоління, які зможуть підтримувати роботу на таких частотах.

"Це важливе рішення про Wi-Fi за всю його історію за останні 20 років", - заявив глава відділу маркетингу в Wi-Fi Alliance Кевін Робінсон. Схоже, принцип роботи Wi-Fi кардинально зміниться.

Важливо, що швидкість конкретного користувача буде як і раніше обмежена тим діапазоном, пропонує інтернет-провайдер, але в цілому це величезний потенційний стрибок.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.