Експерти з iFixit вирішили перевірити на ремонтопридатність новинку від Apple - iPhone SE 2020. Розібравши смартфон, на перший погляд може здатися, що він ідентичний моделі iPhone 8. Однак, як з'ясувалося, не всі 100%, і це навіть добре, оскільки платити за смартфон 2018 рік не дуже то і хочеться.

В першу чергу варто звернути увагу, що Apple використовує інші коннектори для підключення акумулятора. Грубо кажучи, ці смартфони мають різні акумулятори.

iFixit також був дуже зацікавлений, або Apple до цих пір використовує той же екран і використовує 3D Touch. До речі, експерти також відзначили що дисплеї у iPhone 8 і iPhone SE 2 ідентичні, що позитивно позначиться на вартості ремонту.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також було сказано кілька слів про тилову камеру. Раніше передбачалося, що новинка має ідентичний модуль камери в iPhone XR. Однак, iFixit з'ясував, що модулі виглядають однаковими. До речі, модуль тильної камери теж узятий від iPhone 8, так що вони ідентичні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.