Щорічно Apple випускає нові телефони для продажу. Є незначні відхилення від цього правила, але зазвичай кожні два роки з'являється телефон, який відрізняється дизайном.

Новий телефон IPhone XS, в базовій версії має майже ту ж форму, що і iPhone X 2017 року. Різницю можна побачити тільки в тому, що об'єктив камери виступає з корпусу. До речі, зараз він почав продавати за дуже приємною ціною. Особливо, якщо порівнювати з ціною на початку його виходу.

Ціни на iPhone XS, скріншоти

Що стосується характеристик цього девайса, компанія поліпшила захист смартфона, і також додали 5,8-дюймовий OLED - дисплей з щільністю пікселів 458 на дюйм (2436 на 1125 точок), який підтримує технологію HDR (HDR10 і Dolby Vision). До речі, замість сканера відбитків пальців в смартфон впровадили сканер особи.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На цей смартфон з 27 141 грн (1000 доларів) впала до 17193 гривень (620 доларів), тобто смартфон впав в ціні на 10 000 гривень (380 доларів), що дуже велика різниця, і тільки плюс для покупців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.