Сьогодні вночі ще до офіційного анонсу оболонки MIUI 12 компанія Xiaomi почала приймати заявки на участь в бета-тестуванні користувачів смартфонів Xiaomi і Redmi. Всі бажаючі можуть встановити на свої смартфони нову ОС, протестувати, і залишити відгук, дбы сама компанія вже поліпшила роботу ОС, або ж виправила критичні помилки.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Джерела повідомили, що користувачі дуже активно реєструються в програмі бета-тестування. За кілька годин після відкриття було створено близько 40000 заявок на тестування. Поки невідомо, скільки людей буде в першій хвилі тестування.

Нагадаємо, MIUI 12 вийде на наступних смартфонах:

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.