Тайванський бренд HTC, про який багато встигли забути, ще не розорився і не відмовився від виробництва смартфонів. Згідно з новою інсайдерської інформації, компанія готує багатообіцяючий телефон середнього класу. Ця новина здивувала навіть експертів, так як компанія прибрала свої фірмові програми навіть з Google Play, а це було навіть не в 2020 році.

Паспорт у смартфоні, скріншот: YouTube
Паспорт у смартфоні, скріншот: YouTube

Смартфон під кодовою назвою Bayamo днями засвітився в GeekBench. Він отримає процесор Qualcomm Snapdragon 660, 6 ГБ оперативної пам'яті і Android 10. Зовні новинка буде нагадувати суміш OnePlus 8 (з лицьового боку) та Mi 10 (на задній панелі). Одна з особливостей - наявність роз'єму 3,5 мм. Схоже, смартфон не буде флагманським, судячи з його начинці. Та й наявність роз'єму для навушників може позначитися на його захист від попадання пилу і вологи.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Можливо, пристрій отримає назву HTC Desire 20 Pro і буде продовженням лінійки Desire 19s і Desire 19+. Інші характеристики не розкриваються. Залишається тільки чекати нові подробиць.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.