Apple займається розробкою власних процесорів для комп'ютерів сімейства Mac на заміну чіпів від Intel. Схоже, компанія хоче стати більш незалежною. Нагадаємо, що раніше Apple почала виробляти чіпсети для своїх смартфонів і планшетів. Тепер же компанія хоче теж саме зробити і з модельним рядом ноутбуків.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Компанія Apple займається розробкою трьох власних процесорів для комп'ютерів Mac на базі чіпа A14, який з'явиться в майбутніх моделях iPhone. Перші комп'ютери на власному чіпі Apple випустить вже в 2021 році. Щоправда, досі невідомо, в яку сторону зміниться ціна, якщо взагалі зміниться.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.