Sony нарешті назвала остаточну дату виходу довгоочікуваної гри The Last of Us Part II, яку перенесли на невизначений термін.

"Оскільки наші команди в Sony Interactive Entertainment і Worldwide Studios наближаються до етапів розвитку і стикаються з світом, змінених за допомогою COVID-19, ми змушені пристосовуватися до існуючих умов, що постійно змінюються. Через деякі порушення наших робочих стилів ми хотіли надати оновлення гравцям PlayStation, які хочуть дізнатися, коли наші такі ексклюзивні ігри з'являться на PlayStation 4.

The Last of Us \\ скріншот з трейлера
The Last of Us \\ скріншот з трейлера

Коли ми починаємо помічати поліпшення в глобальному середовищі розповсюдження, я радий підтвердити, що The Last of Us Part II, вийде 19 червня, а Ghost of Tsushima з'явиться 17 липня.

Я хочу особисто привітати та подякувати обидві команди з Naughty Dog і Sucker Punch Productions за їх досягнення, так як ми знаємо, що в цих умовах нелегко підійти до фінішу. Обидві команди працювали, щоб набути досвіду світового класу, і ми не можемо дочекатися, щоб побачити, що ви думаєте про їх продукцію, коли вони випустять її лише через кілька місяців.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

І, нарешті, я хочу подякувати співтовариству PlayStation за постійну підтримку і терпіння", - наголошується в офіційному блозі PlayStation.

Нагадаємо, раніше The Last of Us Part II повинна була вийти ще в лютому, але через поширення пандемії її відклали на невизначений термін. Фанати були сильно розчаровані і роздратовані таким поворотом подій. І, як видно, Sony і Naughty Dog доклали всіх зусилль, щоб шанувальники побачили новинку як можна швидше.

В новій пригоді The Last of Us Part II ми знову зіткнемося з постапокаліптичним світом, в якому Еллі буде протистояти жорстокому неприступного світу.

Згідно з новими чутками, відкладене продовження дітище компанії Naughty Dog’s - The Last of Us: Part 2 - буде містити сюжет про помсту головної героїні гомофобному християнського культу.