У середині квітня компанія Apple представила довгоочікуваний бюджетний смартфон iPhone SE. Зак Нільсон вирішив перевірити, які тортури зможе витримати новий смартфон від яблучної корпорації.

Блогер у своєму стилі перевірив новий смартфон з допомогою ножа, запальнички та інших підручних засобів.

Судячи з вигляді, сам дисплей і скло досить міцне, але подряпини все ж залишаються, нехай і неглибокі. Однак, камера не порадувала експерта, адже воно повинно бути більш стійким до пошкоджень. При цьому сканер відбитків пальців, який розмістили на кнопці “Додому”, витримав пошкодження лезом без пошкоджень, що тільки плюс для цього смартфона. Випробування запальничкою також не завдало шкоди LCD-дисплея. Хоча в місці нагрівання з'явилося чорне пляма, в процесі охолодження воно зникло. До речі смартфон не особливо згинається, що тільки радує користувачів, так як iPhone 6 раніше страждали від такого впливу.

iPhone SE, скріншот відео

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.