Microsoft потроху змінює зовнішній вигляд Windows 10, ентузіасти пропонують свої сміливі варіанти подальшого розвитку популярної десктопної операційної системи. Дизайнер камер Каан Авдан вирішив пофантазувати на тему того, як може виглядати Windows 20. Звичайно, на перший погляд може здатися, що більшість дизайнерських змін пристроя є “кашею” з єлементов інтерфейсу MacOS і Windows 10, але тут дуже багато продуманих деталей.

Windows 10, скріншоти

Одним з важливих змін концепту стала оновлена панель завдань з різними варіантами кастомізації, в тому числі схожим з macOS. “Налаштування” і “Провідник” кардинально змінилися, при цьому їх зовнішній вид залишився порівняно мінімалістичним.

Втім, сама Microsoft чітко дала зрозуміти, що особливих змін в дизайні Windows 10 в найближчі роки не передбачається.

Windows 10, скріншоти

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.