Співзасновник і генеральний директор компанії Tesla, Ілон Маск, в описі до свого профілю Twitter написав про те, що він є колишнім головою цифровий валюти Dogecoin. Звичайно ж, це не є правдою, а лише продовженням першоквітневого жарту, так що особливо дивуватися тут нічому.

Голосування в Twitter

Нагадаємо, що роком раніше, першого квітня, в Twitter був проведений жартівливий опитування, в якому користувачам пропонувалося вибрати кандидата на пост глави Dogecoin. Переможцем став Ілон Маск, який тепло підтримав жарт, змінивши свій профіль на Twitter, де він любить поспілкуватися зі своїми фанатами і просто користувачами мережі.

З тих пір, Маск жартома почав хвалитися посадою. Сама жарт полягає в тому, що Dogecoin – це децентралізована криптовалюта, а не компанія, тому посади CEO в ній просто не існує. До речі, сама валюта була створена заради жарту.

Ілон Маск в Twitter

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.