У США справжні ентузіасти перетворили звичайний Mustang 1965-го року в екстремальний рестомод. Для тих, хто не в курсі, рестомод – це поєднання оригінальної стилістики та естетики автомобіля з сучасними технологіями. До речі, під капотом у нього близько 1000 “конячок”, що ставить його нарівні із спорткарами. До того ж, виглядає він максимально агресивно і спортивно. Правда, щоб перетворити старий мустанг в “цукерку” доведеться заплатити 1 000 000 доларів.

Vicious Mustang

В якості основи взяли дуже дешевий Mustang, залишивши від нього тільки основу. Все інше, включаючи виготовлений вручну корпус – абсолютно нове.

Вся ця первісна міць від V8 з двома турбінами передається на задню вісь за допомогою шестиступінчастою секвентальною коробки передач.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.