“Запорожці” неодноразово допрацьовувалися майстрами тюнінгу і просто народними умільцями. Проте один проект, виконаний на базі пікапа ЗАЗ-968 МП, вартий особливої уваги. Адже їм займалися професіонали своєї справи, і мова йде не про бездарне тюнінгу під спорткар, а справжній робочий автомобіль, яким зміни пішли тільки на користь.

Запорожець пожежний, autocentre

Автором ідеї стала Конструкторське бюро Смирнова, яке перетворило стандартний ЗАЗ-968 МП в пожежний автомобіль. Машина зазнала серйозних модифікацій, із стандартного оснащення залишився тільки 1,2-літровий двигун потужністю 40 к. с. Кузов теж змінився, він став більш жорстким, і дорожній просвіт теж змінився.

Кузов машини пофарбували в характерний для пожежних авто яскраво-червоний колір з білими смугами. Його оснастили проблисковими маячками та спецсигналами, а у вантажному відсіку розмістили 8 вогнегасників та інструменти для гасіння пожеж. Салон зберегли стандартний. Також інженери розробили причіп з мотопомпою.

Виглядає все дуже акуратно і доречно.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Запорожець пожежний, autocentre

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.