Під час пандемії коронавіруса все спілкування перейшло в онлайн. Зараз величезну популярність. користуються відеодзвінки і відеоконференції, якими користуються мільйони користувачів для роботи і спілкування з близькими. У Telegram вирішили не відставали і почали готувати групові відеодзвінки.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Розробники Telegram у своєму блозі розповіли, що робота над цим вже проводиться, але коли саме групові відеодзвінки будуть запущені - поки невідомо. Також Telegram зробить акцент на безпеці. Мабуть, це натяк на Zoom, у якого з цим проблеми, і з-за якого розгорівся скандал.

Що ж, представники месенджера пообіцяли, що ця функція з'явиться в 2020 році, але ніякої конкретики в словах не було. Досі невідомо, скільки людей можуть перебувати у конференції, і коли точно функція стане доступною для користувачів.

ноутбук, gettyimages
ноутбук, gettyimages

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також відзвітували про успіхи: під час пандемії коронавіруса Telegram став самим завантажуваним додатком в категорії соцмереж в більш ніж 20 країнах. За рік аудиторія зросла з 300 млн користувачів на місяць до 400 млн. Щодня в месенджері реєструється як мінімум по 1500000 нових користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.