Популярна мобільна гра PUBG Mobile отримає довгоочікуване оновлення 0.18.0. Згідно з повідомленням від представників PUBG Mobile, таке оновлення повинно з'явитися 7 травня. Крім нового оновлення 0.18.0, ми також очікуємо, що наступний сезон настане раніше. Згідно з раніше що просочилася інформації, наступний сезон буде називатися “Іграшкова майданчик”.

Нещодавно ми написали про безліч нових функцій, які повинні з'явитися з оновленням 0.18.0.

В грі з'явиться нове зброю WINCHESTER 94. Вінчестер або Win94 отримає вбудований приціл. У теорії, це зробить зброю більш універсальним, що дозволить гравцям використовувати його як снайперське зброю.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

P90 SMG. Якщо це нова зброя буде додано в гру, воно, безумовно, стане улюбленим SMG (автоматом) для всіх.

MIRAMAP 2.0. Карта пустелі Мірамар отримає нові доповнення і зміни. По-перше, на карті є різні галузі, в яких будуть залишені частини гоночної траси.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Mirado - один з кращих автомобілів на карті, і, якщо вам пощастить, ви можете отримати золоту версію з новим оновленням. Карта також отримує нові торгові автомати, які будуть роздавати витратні матеріали, включаючи енергетичні напої і знеболюючі.

Режим джунглів і режим Безпеки теж з'явиться оновлення.

Також гра отримає кілька незначних поліпшень, які будуть стосуватися інтерфейсу, або ж просто виправлень вже існуючих помилок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.