Раніше випущений в Китаї смартфон Redmi K30 Pro вже дивував своїми можливостями по зйомці дрібних предметів, проте компанія Redmi пішла далі і опублікувала інструкцію про те, як перетворити смартфон в справжній мікроскоп. Після цієї процедури смартфон знімає те, що не під силу побачити людському оку. Нагадаємо, що подібне і Apple запропонувала користувачам, продаючи спеціальні об'єктиви для iPhone. Правда, такі аксесуари більше підходили для макрозйомки.

Скріншот з відео з Redmi K30

Нагадаємо, новинка оснащена 8-мегапіксельним “телевик” з фокусною відстанню 50 мм, який, як з'ясували користувачі, використовується для макрозйомки. Для того, щоб поліпшити можливості смартфона і використовувати його в якості мікроскопа, доведеться придбати додатковий модуль мікрокамери.

Щоправда, досі невідомо, як його фіксувати. За заявами виробника, необхідно зняти задню панель смартфона.

Скріншот з відео з Redmi K30

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.