Для любителів бездоріжжя сьогодні на ринку безліч пропозицій. Найбільш демократичний варіант - Suzuki Jimny. Звичайно, для бездоріжжя є люковый “Гелик”, але от з БРДМ-2 ніхто з них не зрівняється.

Кайман-ОР, autocentre

В 2019 році в Білорусі модернізували це військове транспортний засіб до машини під назвою Кайман.

Тепер це ТЗ перетворили в Кайман-ОР. Тепер транспортний засіб призначений для полювання і риболовлі. Немає сумнівів, що йому не страшний брід, або бруд. Потужність і прохідність дозволяє йому перевершувати авто в плані бездоріжжя.

У танка є повний привід і 49 см кліренсу. А ще новинка вміє плавати зі швидкістю 8 км/ч. У рух це незвичайне МС призводить турбований дизельний двигун потужністю 125 л. с. (525 Нм) і витратою палива до 60 л/100 км, так що задоволення не з дешевих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.