АвтоВАЗ не дуже-то поспішає робити Лада Нива більш сучасним автомобілем, тому ініціативу в свої руки беруть небайдужі дизайнери. Ось, наприклад, чергова спроба перетворити старий позашляховик Mercedes G-class. Звичайно, виглядає це дуже дивно. І якщо дивитися здалеку, автомобіль дійсно схожий на занижений “Гелик”.

Оновлена Нива, автоцентр

Художник, який працює під ніком thiagod3sign, показав, як зробити більш ніж 40-річну Ниву краще. Автомобіль явно привертає уваги, і для цього їй не обов'язково кудись їхати. Автомобіль явно виглядає сучасніше.

Втім, деякі користувачі мережі не оцінили старання тюнерів, так як автомобіль виглядає безглуздо.

Оновлена Нива, автоцентр

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Від Гелендваген машині дісталися сучасні передні фари і деякі натяки в бампері і фальшрадиаторной решітці. До речі, спойлер теж з'явився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.иа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.